preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić - Mažuranić Prigorje Brdovečko

Uspjeh naših učenica - 3. a

Naše učenice otplesale do svjetskog natjecanja

Autor: Katarina Šalinović, 22. 5. 2018. 13:24

 
Učenice 3. a razreda Hana Korinčić i Mia Maria Majerić i Marta Majerić, prvašica razreda sudjelovale su na europskom plesnom natjecanju "European Championship Zagreb 2018"  u Zagrebu.  Grupa "Turnerice" u kojoj je Hana je bez konkurencije uspjela izboriti prolazak na svjetsko natjecanje. Mia Maria i njena sestra u grupi "Malci" osvojile su 3. mjesto u jakoj konkurenciji i idu na svjetsko natjecanje, a 2. mjesto u miks grupi Malaca i Coolerica. Svjetsko natjecanje održat će se u Milanu.
 
Napomena: Desna fotografija preuzeta je s Facebook stranice "International DANCE OPEN Zagreb".

 

 [više]

Sportski uspjesi naših učenika

Autor: Katarina Šalinović, 2. 5. 2018. 11:40

U zaprešićkim Novim Dvorima se 1. svibnja održao Atletski kamp u organizaciji Atletskog kluba Zaprešić. Učenica 4. a razreda naše škole, Laura Ostojić, osvojila je prvo mjesto u svojoj kategoriju u trčanju i bacanju sprave vorteks. Čestitamo!

Napomena: Desna fotografija preuzeta je sa Facebook stranice Atletskog kluba Zaprešić.

 [više]

Uspjesi naših učenika - Marta Butković

Autor: Katarina Šalinović, 23. 4. 2018. 17:15

Taekwondo klub Zaprešić organizirao je u sportskoj dvorani „Sutinska vrela“ u Zagrebu tradicionalni „Plemeniti taekwondo turnir Zaprešića 2018“. Prikupljena sredstva s turnira donirana su obitelji 17-godišnjeg Marka Dabelića, stradaloga u prometnoj nesreći.

Turnir je održan pod pokroviteljstvom Županije, Grada Zaprešića i TZ Zaprešića, a okupio je 605 natjecatelja iz pet zemalja – Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Kosova i Hrvatske.  Riječima organizatora, humanitarni karakter ovoga turnira dokaz da mladi, osim što odrastaju u dobre sportaše odrastaju i u dobre ljude. Naša učenica Marta Butković je također bila sudionica i vratila se s medaljom.

 [više]

Uspjesi naših učenika - odlični smo i u plesu

Autor: Katarina Šalinović, 23. 4. 2018. 15:08

Proteklog vikenda od 13.-15.04. 2018. u Sarajevu je održano međunarodno natjecanje u plesu, Inter Dance Fest.

U natjecanju koje je trajalo 3 dana sudjelovalo je preko 5000 natjecatelja iz 15 europskih zemalja, a u više od 40 sati plesa viđeno je preko 40 plesnih stilova.

Učenice naše škole Mia Maria Majerić, Hana Korinčić (3. a) i Marta Majerić (1. a) natjecale su se kao članice plesnog studija "Jete" iz Zaprešića. 

Marija Čirjak, učenica 2. a razreda i Petra Jurić, učenica  3. b razreda osvojile su sa svojim zaprešićkim mažoretkinjama "Jelačićkama" u kategoriji Moderna pompon formacija Kadeti 1. mjesto. 

Marta i Mia Maria osvojile su srebrnu medalju sa koreografijom "Briljantin" u kategoriji Jazz Dance Formations Children 2.

Mia Maria sa koreografijom "Kućanice" u kategoriji Open Category Formations All Age osvojila je zlatnu medalju.

Hana Korinčić je nastupala s koreografijom "Tina Turner ih her pose - Turnerice" u kategoriji Show Dance Formations Children 2 te je sa svojom grupom osvojila odlično treće mjesto.

Čestitamo!

 [više]

Sportski uspjesi naših učenika - Matea Ostojić

Autor: Katarina Šalinović, 23. 4. 2018. 12:33

U nedjelju 15.4. u Čakovcu je održano 1. kolo Hrvatske atletske lige sjever. Matea Ostojić, učenica 3. a razreda naše škole i članica atletskog kluba Zaprešić osvojila je 1. mjesto u trčanju na 60 m (visoki start, Limačice) i 1. mjesto u bacanju vortexa (130 g., Limačice).

Matea je sudjelovala i na atletskom natjecanju "Erste Plava liga" koje se 19. travnja održalo u Zagrebu u organizaciji AK Dinamo Zrinjevac gdje je također bila najbolja u svojoj kategoriji u bacanju vortexa.

Naša Matea je natupila i 22. travnja u Varaždinu na 2. kolu Hrvatske atletske lige sjever gdje je osvojila drugo mjesto (bacanje vortexa, 130 g., Limačice).

Čestitamo!

 

 [više]

Uspjesi naših učenika

Autor: Katarina Šalinović, 12. 4. 2018. 17:28

U Zagrebu je od 3. do 8. travnja održan 4. Zagreb Guitar Festival a u sklopu njega i međunarodno natjecanje iz klasične gitare. Festival i natjecanje privlači mnoge mlade gitariste iz Europe i šire te je prilika za susret  prijatelja i probitak na međunarodnoj sceni.

Na natjecanju je sudjelovala i učenica 3. a razreda naše škole Ela Kovačić. Ona je u 1. kategoriji osvojila 5. mjesto.

Čestitamo našoj mladoj glazbenici!

 

 [više]

Sportski uspjesi naših učenika

Autor: Katarina Šalinović, 26. 3. 2018. 13:00

U nedjelju, 25. ožujka u dvorani OŠ Luka održao se prijateljski susret članova taekwondo kluba "Mladost Luka" (kick i mlađi kadeti). Marta Butković, učenica 3. a razreda  naše škole osvojila je 1. mjesto. Čestitamo!

Napomena: desna fotografija preuzeta je s Facebook stranice Taekwondo kluba "Mladost Luka".

 [više]

 TOČNO VRIJEME

                                              

Prigorje Brdovečko
GODIŠNJI PLAN I PROGRAM

ŠKOLSKI JELOVNIK

 

RASPORED INFORMACIJA

 

KONTAKT

 

ADRESA: Kolodvorska 31,

10 291 Prigorje Brdovečko


e-mail: ured@os-ibmazuranic-prigorjebrdovecko.skole.hr


Maja Bokunić, tajnica

Tel: 01/3397-305

Fax: 01/3307-305

ŠKOLSKI ODBOR

Školski odbor

 

OPĆINA BRDOVEC

Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 5. 2011.

Ukupno: 296007
Ovaj mjesec: 728
Ovaj tjedan: 138
Danas: 1
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži
Korisni linkovi
 

ON LINE ENCIKLOPEDIJA GRČKE MITOLOGIJE

ARHIVA

PRIKAZ POSJETA

Flag Counter

 


 
 

 

 

 

Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić - Mažuranić Prigorje Brdovečko / Kolodvorska 31, HR-10291 Prigorje Brdovečko / www.os-ibmazuranic-prigorjebrdovecko.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-prigorjebrdovecko.skole.hr
preskoči na navigaciju