preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić - Mažuranić Prigorje Brdovečko

 > Naslovnica

Uključili smo se u FIRST LEGO Legaue Challenge natjecanje

Autor: Katarina Šalinović, 19. 10. 2020.

U našoj školi djeluje Klub mladih tehničara pod vodstvom profesora Igora Jurišića. Sudjelovali smo u Croatian Makers ligi - natjecanju iz robotike, automatike i programiranja a bili smo i na državnoj razini natjecanja ROBOKUP. Uspješan rad naše robotičke sekcije  vidljiv je i prepoznatljiv u kratkom vremenu postojanja.

Ove godine uključili smo se (kao jedna od 30 škola u Hrvatskoj) u FIRST LEGO League Challenge, ekipno STEM (znanost, tehnologija, inženjerstvo, matematika) natjecanje za djecu između 9 i 16 godina koje u Hrvatskoj organizira Hrvatski robotički savez. Ovo natjecanje od sudionika osim robotike zahtijeva dokazivanje u  istraživanju, prezentiranju, timskoj suradnji i uzornom ponašanju.

Tema natjecanja ove godine je sport pa će natjecatelji između ostalog morati pripremiti robota koji će u 2,5 minute riješiti maksimalni broj misija vezanih uz sport.  Najbolje ekipe koje će sudjelovati na državnom natjecanju idu na regionalno, pa na svjetsko natjecanje. Više o natjecanju doznajte na Službenoj hrvatskoj stranici FIRST LEGO League natjecanja.

S vama dijelimo kolaž fotografiju koje prikazuje entuzijazam i zadovoljstvo učenika koji sudjeluju u ovom programu. Želimo i njima i profesoru Jurišiću još puno takvih trenutaka u radu.
TOČNO VRIJEME

                                              

Prigorje Brdovečko
KONTAKT

 

ADRESA: Kolodvorska 31,

10 291 Prigorje Brdovečko


e-mail: ured@os-ibmazuranic-prigorjebrdovecko.skole.hr


Maja Bokunić, tajnica

Tel: 01/3397-305

Fax: 01/3307-305

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM

RASPORED INFORMACIJA

 

Priloženi dokumenti:
Individualne informacije 2020 21.doc

ŠKOLSKI JELOVNIK

 

ŠKOLSKI ODBOR

Školski odbor

 

OPĆINA BRDOVEC

Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 5. 2011.

Ukupno: 355437
Ovaj mjesec: 3128
Ovaj tjedan: 499
Danas: 15
Tražilica
Korisni linkovi
 

ON LINE ENCIKLOPEDIJA GRČKE MITOLOGIJE

ARHIVA

PRIKAZ POSJETA

Flag Counter

 


 
 

 

 

 

Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić - Mažuranić Prigorje Brdovečko / Kolodvorska 31, HR-10291 Prigorje Brdovečko / www.os-ibmazuranic-prigorjebrdovecko.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-prigorjebrdovecko.skole.hr
preskoči na navigaciju