preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ivane Brlić - Mažuranić Prigorje Brdovečko

 > Naslovnica

Županijsko stručno vijeće profesora Povijesti Zagrebačke županije - zapad

Autor: Katarina Šalinović, 7. 11. 2019.

Prošla su već dva mjeseca otkad je započela nova školska godina sa školskom reformom u koju smo svi zakoračili s puno očekivanja: učenici, roditelji i učitelji.

Unatoč novom načinu rada i početnim poteškoćama, Škola za život prilično se uspješno realizira, čemu doprinose redovite edukacije profesora: individualno online i uživo na seminarima.

Edukacije su izuzetno važne za svaku životnu dob i sva zanimanja, pa tako i za profesore, ako želimo biti i ostati ukorak  s novim znanstvenim i tehnološkim napretkom u naše digitalno doba te što kvalitetnije, u suradnji s roditeljima, pripremiti naše učenike za život.

S gospođom Sonjom Jarebica,mag.paed.soc kroz predavanjem i radionicu Poticaj i podrška učiteljima u kreiranju nastave kroz „školu za život (grupni rad, funkcionalno učenje) osnažili smo vještine poučavanja na suodnosu činjeničnog i funkcionalnog znanja te konvergentnog i divergentnog mišljenja.

Dr. sc. Janja Mavrović Mokos povela nas je na zanimljivo putovanje kroz prapovijest predavanjem Komunikacije u prapovijesti - od Prigorja do Podunavlja i natrag! Upoznati smo s novim arheološkim otkrićima i spoznajama o načinu života, kretanjima ljudi i trgovačkim putovima na lokalitetima u našoj neposrednoj blizini, kao što je i lokalitet Sveti Križ.

Na stručnom skupu kroz predavanje i radionicu koje sam vodila Tko god da spasi i jedan život… Priča o albanskoj obitelji koja je spašavala Židove, profesori su upoznati s prvim Pravednikom među narodima iz Albanije, nagradom koju dodjeljuje Yad Vashem u Izraelu osobama koje su pomagale Židovima tijekom holokausta, ugrožavajući svoj život i život svojih obitelji kako bi spasili pripadnike židovske zajednice.

Stručni skup održan je u utorak, 29. listopada 2019. u trajanju od četiri sata.

                                           

                                                 Sandra Debogović, prof., učitelj mentor
TOČNO VRIJEME

                                              

Prigorje Brdovečko
KONTAKT

 

ADRESA: Kolodvorska 31,

10 291 Prigorje Brdovečko


e-mail: ured@os-ibmazuranic-prigorjebrdovecko.skole.hr


Maja Bokunić, tajnica

Tel: 01/3397-305

Fax: 01/3307-305

GODIŠNJI PLAN I PROGRAM

RASPORED INFORMACIJA

 

Priloženi dokumenti:
Individualne informacije 2020 21.doc

ŠKOLSKI JELOVNIK

 

ŠKOLSKI ODBOR

Školski odbor

 

OPĆINA BRDOVEC

Brojač posjeta
Ispis statistike od 6. 5. 2011.

Ukupno: 360361
Ovaj mjesec: 1599
Ovaj tjedan: 110
Tražilica
Korisni linkovi
 

ON LINE ENCIKLOPEDIJA GRČKE MITOLOGIJE

ARHIVA

PRIKAZ POSJETA

Flag Counter

 


 
 

 

 

 

Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Osnovna škola Ivane Brlić - Mažuranić Prigorje Brdovečko / Kolodvorska 31, HR-10291 Prigorje Brdovečko / www.os-ibmazuranic-prigorjebrdovecko.skole.hr / ured@os-ibmazuranic-prigorjebrdovecko.skole.hr
preskoči na navigaciju